Manchester City a câștigat meciul cu FC Barcelona în Liga Campionilor



sursa: Publika.md
Manchester City a câștigat cu 3-1 cel mai așteptat meci al serii în Liga Campionilor, contra Barcelonei. În pofida eșecului catalanii au rămas pe prima poziție din grupa C, în timp ce City se află pe locul secund. Barcelona a deschis scorul în minutul 21 prin Lionel Messi, însă englezii, antrenați de fostul tehnician al echipei catalane, Josep Guardiola, au avut o replică dârză. Ilkay Gundogan a restabilit echilibrul până la pauză după o mare greșeală comisă de fundașii spanioli. City a preluat conducerea în minutul 51, când Kevin de Bruyne a executat impecabil o lovitură liberă.
Gundogan a realizat “dubla” și a stabilit rezultatul final în minutul 74. Tot în grupa C, Borussia Monchengladbach a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Celtic Glasgow. 
Într-un alt meci Atletico s-a impus cu 2-1 în fața formației FC Rostov. Fotbalistul moldovean Alexandru Gațcan a fost ghinionistul fazei golului decisiv. Într-un duel aerian cu unul dintre adversari el a deviat o minge pe care Antoine Griezmann, a trimis-o în poartă și a adus victoria spaniolilor în al treilea minut de prelungiri.
Cu același scor Bayern Munchen a învins în deplasare echipa olandeză PSV Eindhoven. Protagonistul principal al meciului a fost Robert Lewandowski, care marcat ambele goluri ale bavarezilor.
În grupa A, Arsenal Londra a câștigat cu 3-2 meciul din Bulgaria cu Ludogoreț Razgrad. “Tunarii” au fost conduși cu 2-0 după primele 15 minute, dar au revenit spetaculos și au înscris de 3 ori.
Arsenal împarte primele două poziții cu Paris Saint-Germain. Francezii au trecut cu 2-1 de FC Basel datorită golului superb înscris de Thomas Meunier în ultimul minut de joc. 
Dinamo Kiev rămâne fără victorii în grupa B după 4 etape disputate. Ucrainenii au pierdut cu 0-1 partida din deplasare cu Benfica Lisabona. Eduardo Salvio a transformat un penalty în prelungirile primei reprize, iar dinamovistul Junior Moraes a ratat lovitura de la 11 metri în minutul 69.
Cel de-al doilea meci al grupei, Beșiktaș – Napoli, s-a terminat nedecis, scor cu 1-1. Spiritele s-au încins după fluierul final. Zeci de fani ai celor două echipe s-au întâlnit la o stație de metrou din oraș și a izbucnit o bătaie generală. In ciocnirea violentă un suporter a fost înjunghiat.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑