MM Stoica, dezlănțuit: "A fost viciere de rezultat! Campania împotriva noastră dă rezultate"



02 декабря 2013

 

></p><p>Arbitrajul lui <strong>Ovidiu Hațegan</strong>, de la meciul <strong>Steaua - Petrolul</strong>, a iscat mari controverse, la finalul jocului încheiat la egalitate, scor 1-1 (<a href=VIDEO și DETALII AICI).

Roș-albaștrii au deschis scorul după expirarea prelungirilor din prima repriză, iar centralul a lăsat jocul să continue, atunci când Varela a atins mingea cu mâna în propriul careu. De partea cealaltă, Benga a scăpat de o eliminare în prima repriză, după ce l-a călcat pe tibie pe Adi Popa, sub ochii tușierului Ovidiu Artene, iar celălalt asistent, Radu Ghinguleac, a lăsat steagul jos la o fază în care Priso a plecat din poziție de offside.

Managerul general al campioanei, Mihai Stoica, îl acuză pe arbitrul central Ovidiu Hațegan de viciere de rezultat, spunând că tocmai jucătorul iertat de eliminare a egalat pentru oaspeți. Oficialul merge chiar mai departe și susține că împotriva Stelei este pornită o adevărată campanie, în urma căreia roș-albaștrii au de suferit.

"A fost un meci cu un anumit grad de spectaculozitate, în primul rând datorită determinării cu care au jucat ambele echipe. S-a terminat cu un rezultat care aș fi fost pregătit să spun că e echitabil, dar vreau să adresez o întrebare domnului arbitru Hațegan, care oficiază prin UEFA Champions League: 'De ce nu a fost eliminat Benga, când l-a lovit pe Popa, într-un moment când jocul era oprit?'. Benga a adus egalitatea. E o viciere de rezultat, iar campania presei împotriva noastră ne afectează.", a declarat Mihai Stoica, la finalul meciului Steaua - Petrolul 1-1.

"Sebastian Colțescu ia 3 decizii corecte la eliminările de la Vaslui și ia 4 etape suspendare! Dacă Steaua termină cu un rezultat favorabil, arbitrii sunt de vină. Se fac asemenea presiuni și cei de la Petrolul înțeleg că își doreau foarte mult să arbitreze Hațegan, care nu l-a eliminat pe Benga, după o fază petrecută sub ochii asistentului Artene. Pe partea cealaltă, Radu Ghinguleac îl lasă pe Priso să plece din poziție de offside și nu ridică fanionul. Am început să avem arbitraje potrivnice și sper să fie doar o impresia falsă. S-a greșit de 3 ori împotriva noastră la Brașov și s-a trecut cu vederea!", a adăugat managerul general al campioanei României.

"Nu facem memorii, pentru că la noi în țară nu contează. Aici, contează doar raportul delegatului și al observatorului de arbitri, nu și fazele video. Ofensiva împotriva noastră se pare că dă roade. Am amânat câte meciuri au vrut cei care ne-au cerut, dar nu înțeleg de ce trebuie să jucăm cinci meciuri în deplasare, pe acest final de an și nici de ce trebuie să jucăm pe 21 decembrie.", a încheiat Mihai Stoica.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI STEAUA - PETROLUL 1-1

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑