După brazilianul Henrique Luvannor, la naţionala Moldovei ar putea juca şi un fotbalist italian (VIDEO)



02 декабря 2013

 

După brazilianul Henrique Luvannor, la naţionala Moldovei ar putea juca şi un fotbalist italian! Nicolas Martin Gorobsov este născut în Argentina, are cetăţenia Italiei şi joacă în România la ACS Poli Timişoara. Mai mult, acest fotbalist are strămoşi care îşi au originile în Moldova. Acum, Gorobsov ar putea ajunge să evolueze pentru prima reprezentativă a ţării noastre, asta în cazul în care fotbalistul şi federaţia vor ajunge la o înţelegere.

Mijlocaşul Nicolas Gorobsov evoluează în România, la formaţia ACS Poli Timişoara. El a fost împrumutat de AC Torino, iar la formaţia română a fost coechipier cu internaţionalul moldovean, Artur Patraş.

"Nu a apucat să joace foarte multe meciuri din Serie A, nici pentru Torino şi nici pentru Vicenza. S-a adpatat foarte repede la fotbalul românesc, deşi Poli Timişoara era în acel moment în Liga a 2-a a fost unul dintre cei mai buni jucători. Are o tehnică incredibilă de a lovi bolul cu ambele picioare. Este un jucător inteligent, un jucător care a crescut în fotbalul italian", a declarat directorul general al ASA Târgu-Mureş, Daniel Stanciu.

Deşi deţine cetăţenia Argentinei şi a Italiei, Nicolas Gorobsov are origini în Basarabia. Străbunelul fotbalistului este născut la Chişinău, iar la câţiva ani după al doilea război mondial a fost obligat să emigreze în Argentina, din cauza regimului comunist. Acum, Gorobsov ar putea reveni în ţara de unde se trag strămoşii săi şi chiar să evolueze pentru naţionala Moldovei.

"Da, am auzit o discuţie că ar putea ajunge la naţionala Moldovei. Chiar am fost contactat de cineva pentru a facilita acest lucru. Din păcate nu mai sunt agent de jucători şi îmi este greu să fac acest lucru. Cu siguranţă naţionala Moldovei ar câştiga un fotbalist foarte bun. În condiţiile în care fotbalul moldovenesc are o arie destul de mică atunci ar trebui să se îndrepte către astfel de jucători", a adăugat Stanciu.

Nicolas Gorobsov are 23 de ani şi este născut în oraşul argentinian San Petro. Cariera de fotbalist şi-a început-o la clubul italian Vicenza.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑