Demisia lui Rădoi nu îi surprinde pe rivali: "Era greu să reziste acestei presiuni"



02 декабря 2015

 

**VIDEO** Demisia lui Rădoi nu îi surprinde pe rivali:

Mirel Rădoi a anunțat duminică seara, după eșecul cu Astra, că pleacă de la Steaua. Antrenorul a dezvăluit că luase această decizie înainte de meciul contra liderului. Nicolae Dică va conduce în continuare echipa, iar antrenor principal rămâne Dumitru Dumitriu.

Totuşi, plecarea fostului internaţional nu îi surprinde pe rivali. Narcis Răducan a recunoscut în cadrul emisiunii Digi Sport Special că momentul ales de Rădoi pentru a veni la Steaua nu a fost cel mai potrivit.

"Mă aşteptam să demisioneze înainte de finalul de an. Presiunea este enormă şi, chiar dacă este un jucător emblematic pentru Steaua, este tratat în funcţie de rezultate. A venit într-o conjuctură nefericită, era foarte greu să reziste presiunii.

Sper să se ridice după un astfel de moment. Să nu uităm că şi Edi Iordănescu a fost o perioadă scurtă la Steaua şi acum este unul dintre cei mai buni antrenori din România. Sper să înveţe din acest episod", a spus preşedintele gorjenilor.

29 de meciuri a fost Rădoi la comanda Stelei: a înregistrat 12 victorii, 8 egaluri şi 9 înfrângeri. Tehnicianul a ratat calificarea în grupele cupelor europene, dar a dus echipa în sferturile Cupei României şi în aceeaşi fază a Cupei Ligii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑