Angers - PSG 0-0. Campiona rămâne neînvinsă în acest sezon din Ligue 1



02 декабря 2015

 

**VIDEO** Angers - PSG 0-0. Campiona rămâne neînvinsă în acest sezon din Ligue 1

Pe terenul lui Angers, PSG și-a continuat seria de invincibilitate în Ligue 1, dar, pentru prima oară după 26 de meciuri nu a reușit să marcheze. Partida transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport s-a încheiat 0-0.

Cu Ibrahimovic pe banca de rezerve, campioana Franței a avut prima ocazie prin Cavani, care a nimerit bara (6). Uruguaianul a fost imitat de Di Maria, cu 12 minute înainte de pauză.

În repriza secundă, Angers a trecut pe lângă deschiderea scorului, la o fază în care Trapp s-a opus la lovitura de cap expediata de Cheikh N'Doye.(48). Ultimele zece minute ale meciului au adus câte o ocazie la fiecare poartă. Mai întâi, Burelle a salvat în fața lui Rabiot, (84) pentru ca ultima fază importantă să le aparțină gazdelor - Moutou a tras pe lângă poarta lui Trapp (89).

Scor final, 0-0, iar Angers este doar a treia echipă din acest sezon care reușește să ia un punct în disputa cu PSG, după Reims și Bordeaux.

EHIPELE DE START:

Angers (4-3-3): Butelle - Manceau, Traore, Thomas, Andreu - N'Doye, Saiss, Mangani (Diers '78) - Sunu (Bouka Moutou '85), Ketkeophomphone (Karanovic '71), Abdoul Camara
Antrenor: S. Moulin

PSG (4-3-3): Trapp - Aurier, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell - Rabiot, Thiago Motta, Matuidi (Lavezzi '46) - Di Maria, Cavani, Lucas Moura (Ibrahimovic '72)

Antrenor: L. Blanc

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑