Fernando Torres, aclamat de tot stadionul la primul meci al anului pe Vicente Calderon



 

**VIDEO** Fernando Torres, aclamat de tot stadionul la primul meci al anului pe Vicente Calderon

Fernando Torres, ”fiul rătăcitor” al lui Atletico Madrid, s-a întors acasă, pe Vicente Calderon. Atacantul de 30 de ani, transferul-vedetă al iernii pentru campioana Spaniei, a urmărit din tribună primul meci al anului 2015 în La Liga, Atletico Madrid-Levante. Iar primirea lui ”El Nino” acasă a fost una pe măsură.

În minutul 18, Griezmann a deschis scorul pe Vicente Calderon, marcând primul gol al anului în La Liga. După ce anunțul crainicului stadionului i-a adus francezului binemeritatele ovații, toți cei 46.000 de suporteri de pe Vicente Calderon au început să-l aclame pe El Nino Torres. Numele său a fost scandat din zeci de mii de piepturi zeci de secunde, iar însuși Diego Simeone a dirijat, la un moment dat, scandările, încurajând publicul prin repetate bătăi din palme, să întețească ritmul.

La această dovadă de iubire a propriului public, Torres a răspuns cu un salut, de la tribuna oficială. Fostul atacant al lui Liverpool, Chelsea și AC Milan nu a putut juca la primul meci al lui Atleti din cauza faptului că perioada de mercato în Italia se deschide abia luni, 5 ianuarie, astfel încât nu poate fi oficializată mutarea până atunci.

Duminică, de la ora 14:00, ora României, va avea loc prezentarea oficială a lui Fernando Torres pe același stadion pe care a debutat în fotbalul mare, Vicente Calderon.

Vezi primirea pe care i-au făcut-o fanii lui Atleti lui Fernando Torres:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑