Meci tensionat în această seara. Barcelona se pregăteşte să înfrunte Valencia



03 февраля 2016

Barcelona se pregăteşte pentru meciul cu Valencia din semifinalele Cupei Spaniei. Antrenorul catalanilor, Luis Enrique, spune că echipa sa tratează serios această partida.

Barcelona este foarte aproape de primul trofeu din acest an. Catalanii se vor duela în această seară cu Valencia, în turul semifinalelor Cupei Regelui. Formația pregătită de către Luis Enrique este considerată mare favorită înainte de această partidă, dat fiind faptul că a obținut 11 victorii în ultimele 12 întâlniri directe cu "liliecii".

Totuși, tehnicianul Barcelonei este conștient de valoarea fotbaliștilor pe care îi are Valencia și este sigur că acest meci va fi unul dificil.

"Trebuie să luăm în consideraţie faptul că jucăm în semifinalele Cupei Spaniei, care este un turneu important pentru noi. Ştim bine că Valencia poate să ne creeze probleme. Această echipă îndrăzneşte să pună presiune şi are jucători foarte tehnici", a spus Enrique.

Luis Enrique a vorbit și despre Josep Guardiola, care din vară va antrena Manchester City. Tehnicianul catalanilor este sigur că Guardiola va cuceri o mulțime de-a trofee cu echipa engleză.

"Ca amator al fotbalului şi prieten al lui Pep, pot să spun că lui îi plac provocările noi. Sunt sigur că următorul său club va avea o perioadă formidabilă. Vom avea posibilitatea să asistăm la realizarea ideilor fotbalistice noi, care nu se implementează în această ţară", a declarat Enrique.

În cealaltă semifinală din Cupa Regelui, Sevilla se va duela cu formația Celta Vigo.

Real Madrid a fost exclusă din competiție, după ce în partida cu Cadiz din șaisprezecimi, de pe 2 decembrie, l-a folosit pe rusul Denis Cerîșev, deși acesta era suspendat.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑