Încă o victorie pentru Rednic. Un fost stelist a marcat golul decisiv pentru Gent.



 

Încă o victorie pentru Rednic. Un fost stelist a marcat golul decisiv pentru Gent. **VIDEO**

Mircea Rednic a obținut a doua victorie consecutivă în Belgia, 2-1 cu Charleroi, după ce etapa trecută Gent a câștigat surprinzător, 3-2 (DETALII AICI), pe terenul liderului Standard Liege. Salvatorul lui Rednic a fost în această rundă fostul stelist Habib Habibou, acesta marcând golul decisiv în minutul 84.

Oaspeții au început mai bine partida, și au deschis scorul în minutul 26 prin Mourad Satli. Gent a egalat până la pauză prin Nana Asare (minutul 39), care a marcat cu capul, iar fostul atacant al Stelei a trimis cele 3 puncte în contul formației lui Rednic cu reușita din finalul meciului.

"Este o victorie extrem de importantă pentru noi. În prima repriză a fost mai dificil, dar antrenorul ne-a spus la pauză ce avem de făcut în repriza a doua pentru a câștiga meciul" a declarat Habibou după prima sa reușită în tricoul lui Gent.

Cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat, echipa lui Rednic luptă cu Genk pentru poziția a 6-a, ultima care asigură accesul în play-off. Trupa "Puriului" are 41 de puncte, la fel ca și Genk iar diferența la golaveraj este minimă. În ultimele două runde formația lui Rednic întâlnește pe Cercle Brugge în deplasarea și acasă pe Zulte-Waregem în timp ce Genk mai are de jucat pe propriul teren cu Mons și la Kortrijk.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑