Trei intervenții excelente în etapa a 19-a a Ligii 1. SONDAJ Care a fost cea mai bună paradă?



 

VIDEO Trei intervenții excelente în etapa a 19-a a Ligii 1. **SONDAJ** Care a fost cea mai bună paradă?

VIDEO Rapid - Viitorul 0-0. Rapid a scos un punct mare în fața Viitorului, mai ales că a rămas în doar 9 oameni după primă repriză, Niculae și Josl fiind eliminați de arbitrul George Găman.

Totuși, Rapid putea să obțină chiar mai mult în fața echipei lui Hagi. Impulsionați de 8.000 de oameni, giuleștenii au început tare, iar Albuț a avut parada meciului, în minutul 17.

Gazdele au beneficiat de un corner, iar Borda, desprins foarte bine din marcaj, a reluat cu capul din careu, însă portarul Viitorului a avut un reflex formidabil, reușind să evite golul.

VIDEO CS U - Steaua 0-0. La Craiova, CS U a scos cu șansă un egal în fața Stelei, însă trebuie menționat că oltenii au jucat din minutul 50 în inferioritate numerică, după eliminarea lui Brandan.

La ultima fază a meciului, Bălgrădean a salvat-o pe CS U, cu o super intervenție. Fostul dinamovist a scos excelent șutul din apropiere trimis de Papp, la o fază la care Țucudean a cerut penalty.

VIDEO Concordia - Oțelul 3-0. La Chiajna, Concordia a învins-o clar pe Oțelul, scor 3-0, însă meciul ar fi putut lua o altă turnură, dacă fosta campioană a României înscria imediat după pauză.

În minutul 46, veteranul Florin Cernat a trimis un șut foarte bun de la distanță, prin surprindere, dar Matache și-a salvat echipa și scorul a rămas 0-0.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑