CFR Cluj nu vrea să joace la Mediaș cu Petrolul. Oficialii din Gruia au făcut contestație 



 

CFR Cluj nu vrea să joace la **Mediaș** cu Petrolul. Oficialii din Gruia au făcut contestație 

Oficialii celor de la CFR Cluj speră să poată organiza în Gruia partida cu Petrolul, și nu pe un alt stadion, așa cum a stabilit Comisia de Disciplină a Ligii.

CFR Cluj a fost obligată, ca urmare a unei decizii pe care a luat-o Comisia de Disciplină a LPF (DETALII AICI), să dispute următorul meci din campionat pe un alt stadion în afară de ”Dr. Constantin Rădulescu”, ca urmare a incidentelor care au avut loc la finalul partidei cu Universitatea Cluj, scor 1-2 (DETALII AICI și VIDEO).

Oficialii celor de la CFR au ales stadionul din Mediaș ca loc în care să organizeze meciul cu Petrolul, care se va disputa duminică, 6 aprilie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 (VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET al Digi Sport), dar, în același timp, au contestat și decizia comisiei.

Cei de la CFR, care așteaptă azi un răspuns favorabil, au specificat, potrivit stiridesport.ro, faptul că fanii au intrat pe teren ca urmare a euforiei date de scorul de pe tabelă și că o intervenție în forță asupra acestora ar fi creat haos pe stadion.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑