Buhreakov îi răspunde lui Țuțu: Voi încerca să opun rezistenţă, va fi interesant



foto: trm.md

Vitalii Buhreakov îi răspunde lui Constantin Ţuţu, care a promis să impresioneze publicul în duelul cu luptătorul leton. Buhreakov spune că va încerca să reziste în faţa lui Ţuţu la Gala KOK care va avea loc sâmbătă la Sala Polivalentă.

Letonul Vitalii Buhreakov are moral bun înainte de duelul cu cel mai bun luptător moldovean de K-1, deputatul Constantin Ţuţu. Adversarul acestuia a ajuns la Chişinău dar nu prea a făcut declaraţii incendiare, însă a promis că spectatorii vor rămâne mulţumiţi după lupta de la Sala Polivalentă.

"Adversarul meu este foarte cunoscut, este bine pregătit atât fizic, câr şi tehnic. El are multe victorii, dar voi încerca să opun rezistenţa. Va fi interesant", a spus lupt[torul k-1, Vitalii Buhreakov.

La Chişinău a venit şi Donatas Simanaitis, preşedintele federaţiei mondiale de K-1 amator, care nu lipseşte de la nicio gală organizată de asociaţia FEA. Simanaitis se aşteaptă la lupte spectaculoase în turneul de piramidă.

"Toţi cei patru luptători sunt buni şi eu îi consider pe toţi favoriţi. Va câştiga acel sportiv care în acea zi se va simţi mai bine în ring, pentru că toţi se bat la un nivel foarte înalt", a spus preşedintele federaţiei de Bushido din Lituania, Donatas Simanaitis. 

În cadrul galei KOK sunt programate în total 12 lupte. Evenimentul va avea loc sâmbătă la Sala Polivalentă din Capitală, iar în pauza dintre meciuri, atmosfera va fi încinsă de Carlas Dreams.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑