Gâlcă: ”Acest meci ar trebui să fie etalon pentru noi în acest sezon. Aș vrea finala Cupei la București”



 

**VIDEO** Gâlcă: ”Acest meci ar trebui să fie etalon pentru noi în acest sezon. Aș vrea finala Cupei la București”

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, s-a declarat satisfăcut de jocul bun făcut de echipa sa în fața Petrolului și de calificarea în finala Cupei României. Alături de meciul cu Astra, din Cupa Ligii, tehnicianul roș-albaștrilor spune că a fost cel mai bun meci al echipei sale în acest an calendaristic.

”Eu, cel puțin în seara aceasta, merg satisfăcut în cantonament, am avut un joc foarte bun, cu constanță, puteam să marcăm de mai multe ori, cred că drumul pe care îl avem de parcurs, acest meci trebuie să fie un etalon pentru noi. Sper ca, pe viitor, suporterii să vină în număr mai mare, pentru că și azi au jucat un rol important pentru noi. I-au motivat și pe jucători.

Sunt puțin obosit, nimic mai mult. Concentrarea, sunt bucuros, vă spun că sunt bucuros, chiar dacă nu se vede pe fața mea.

Acesta, ca și cel din Cupa Ligii, cu Astra, a fost un meci foarte bun. Nu am jucat la fel pe durata celor 90 de minute, dar suntem pe drumul cel bun”, a declarat Gâlcă.

Deși finala Cupei împotriva lui U Cluj s-ar putea juca la Cluj-Napoca, Gâlcă spune că preferă să joace ultimul act la București, pe Național Arena.

„Mi s-a spus că s-ar putea să jucăm la Cluj, dar eu sper să rămânem aici, pentru că, ați văzut, e un gazon excelent, iar suporterii steliști ar veni în număr mult mai mare. Luăm în calcul să jucăm mai multe meciuri de campionat pe acest teren. Cu Petrolul, cu Târgu Mureș, vom juca tot aici. Gazonul este impecabil”, a mai declarat antrenorul echipei din Ghencea.

Costel Gâlcă și-a lăudat toți jucătorii, dar i-a evidențiat pe Tănase și pe Varela. Totodată, a explicat de ce nu a jucat Gabriel Tamaș titular.

„Tănase este un jucător important pentru noi. Și cu Viitorul, chiar dacă a greșit, nu s-a ascuns, a marcat două goluri. Nu putem pune la îndoială valoarea lui. Nu am jucat cu Tamaș, ci cu Toșca, pentru că a avut ceva probleme.

Eu cred în toți jucătorii mei, în motivația lor de a-și câștiga un loc în echipă și atunci când îi introduc să demonstreze.

Varela a jucat 70 de minute contra Portugaliei, dar caracterul și profesionalismul său l-au ajutat să joace și azi foarte bine. Nu mă gândesc deocamdată la alți jucători, ci doar la echipa pe care o am”, a punctat antrenorul Stelei.

Tehnicianul campioanei României așteaptă astăzi, vineri, 3 aprilie, decizia în cazul eliberării patronului Stelei, Gigi Becali.

„Aș fi bucuros pentru el, pentru familia lui, pentru mine, că aș putea să vorbesc cu el. E altceva când stai față în față.

Nu aș ascunde nimic, pentru că nu sunt genul, nu am nicio înțelegere cu altă echipă. Steaua are prioritate. Aș vrea să merg în Liga Campionilor cu Steaua”, a încheiat Costel Gâlcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑