Real - Valencia și Atletico - Barcelona sunt partidele care vor decide campioana în Spania



 

**VIDEO** Real - Valencia și Atletico - Barcelona sunt partidele care vor decide campioana în Spania

VIDEO Sevilla - Real Madrid 2-3. ”Galacticii” erau condamnați să câștige în fața andaluzilor pentru a se menține la două puncte în spatele Barcelonei, care a dat de pământ cu Cordoba, la ea acasă, scor 0-8. În aceste condiții, titlul în La Liga va fi decis de două partide extrem de importante.

Real Madrid a rezolvat cu succes cea mai complicată misiune pe final de campionat, și anume victoria contra Sevillei, bornă importantă în lupta pentru titlu de când ”galacticii” au început să creadă iar în șansele lor.

Elevii lui Carlo Ancelotti mai au acum de trecut peste un meci dificil, chiar dacă acesta se va disputa pe ”Santiago Bernabeu”. Duelul cu Valencia este la fel de important pentru gruparea blanco, ca și cel cu Sevilla, mai ales că rivalii au un meci la îndemână cu Sociedad.

După aceea, în cazul în care se impun în fața ”liliecilor”, cei de la Real vor aștepta cu emoții meciul dintre Atletico Madrid și Barcelona, din etapa a 37-a. Rămâne de văzut care va fi replica elevilor lui Diego Simeone. Cum până atunci Atletico are șanse să-și asigure matematic locul trei, este de așteptat ca replica lor contra catalanilor să fie una mai lejeră.

”Profesional vorbind, e limpede că noi concurăm cu Real Madrid în Madrid și cu cât mai puțin câștigă ei, cu atât ne e mai ușor nouă să le facem concurență pe această piață.

Așadar, din punct de vedere profesional, pentru noi e întotdeauna mai bine să câștige Barcelona decât Real Madrid. Dar din punct de vedere personal, mi-e egal”, a spus Miguel Angel Gil, principalul acționar al celor de la Atletico, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport la București.

Program Barcelona

Etapa 36: Real Sociedad (a)
Etapa 37: Atletico Madrid (d)
Etapa 38: Deportivo (a)

Program Real

Etapa 36: Valencia (a)
Etapa 37: Espanyol (d)
Etapa 38: Getafe (a)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑