Meci pe muchie de cuțit la Munchen! Declaraţiile antrenorilor de la Bayern şi Atletico



Foto:irishmirror.ie
Meci pe muchie de cuțit la Munchen! Bayern va avea o misiune dificilă în această seară în returul cu Atletico Madrid din semifinalele Ligii Campionilor, deși handicapul de recuperat este de doar un gol. Echipa bavareză este obligată să marcheze, însă Atletico nu a mai încasat gol de 602 minute consecutive.
În cupele europene Bayern Munchen a reușit să întoarcă o înfrângere cu 0-1 în tur de 5 ori din șapte încercări.
Nemții au nevoie de o victorie la o diferenţă de două goluri pentru a se califica fără serie de departajare, însă o atare misiune nu este deloc uşoară: Atletico Madrid nu a încasat nici un gol în ultimele şase meciuri oficiale.
Pep Guardiola, antrenorul campioanei Germaniei, care are şansa de a câştiga trei trofee în acest sezon, crede că echipa sa poate întoarce rezultatul negativ din prima manşă:
"Este a șaptea semifinală consecutivă pentru Bayern, o mare onoare pentru noi și acest oraș. E minunat să fim aici din nou şi suntem fericiţi. E nevoie să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne califica în marea finală."
Atletico Madrid este aproape de a juca a doua finală a Ligii Campionilor în ultimele trei sezoane. Diego Simeone, antrenorul formației spaniole, spune că echipa va continua să joace aşa cum ştie mai bine:
"Este a șaptea semifinală consecutivă pentru Bayern, o mare onoare pentru noi și acest oraș. E minunat să fim aici din nou şi suntem fericiţi. E nevoie să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne califica în marea finală".
Partida dintre Bayern şi Atletico va avea loc în această seară şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune Prime, cu începere de la ora 21 și 45 de minute.
Meciul de pe Allianz Arena va fi arbitrat de turcul Cüneyt Cakîr.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑