Lovitură de teatru la Zimbru! Antrenorul Simao Freitas a părăsit clubul



Foto:youtube.com
Lovitură de teatru la Zimbru! Antrenorul Simao Freitas a părăsit clubul după aproape patru luni de când a preluat conducerea tehnică a formaţiei din Capitală.
Cu tehnicianul portughez la timonă, Zimbru a jucat opt meciuri în Divizia Naţională de fotbal şi unul în Cupa Moldovei. ”Galben-verzii” au obţinut în această perioadă cinci victorii și o remiză, suferind înfrângeri în 3 partide. Freitas a plecat după ce i-a asigurat Zimbrului medaliile de bronz în Divizia Naţională şi, totodată, participarea în cupele europene.
Pentru următorul meci de campionat echipa va fi pregătită de către antrenorul de portari Denis Romanenco.
Finanţatorul Zimbrului, Octavian Moraru, nu a răspuns la telefon pentru a comenta plecarea lui Freitas, care a cam dat de înţeles că va părăsi clubul, mulţumind tuturor pentru colaborare, încă după ultimul meci din campionat, cel cu Speranța Nisporeni.
"Ne este greu să luptăm pentru titlu, deoarece sunt nişte lucruri, niște probleme despre care nu vreau să vorbesc. Vreau să mulţumesc suporterilor, care sunt alături de echipă şi la bine şi la greu. Indiferent de rezultatul acestui meci, eu am luat deja o decizie în privinţa viitorului meu şi voi anunţa conducerea",  a specificat Simao Freitas.
 Luna trecută, jucătorii Zimbrului au confirmat, după meciul cu Dacia din sferturile de finală ale Cupei Moldovei, că la echipă există probleme financiare.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑