Nebunie totală în Algeria! Cum au fost întâmpinaţi fotbaliştii naţionalei la revenirea de la Campionatul Mondial (VIDEO)



 

Naţionala Algeriei s-a întors acasă de la Campionatul Mondial şi a fost primită cu mult fast, de parcă naționala africană ar fi câștigat trofeul în Brazilia.

Algeria s-a calificat pentru prima dată în optimile de finală ale Cupei Mondiale, însă a fost eliminată de Germania după prelungiri, fiind învinsă cu scorul de 2-1. Chiar şi aşa, după ce au revenit în ţară, jucătorii naţionalei Algeriei au avut parte de o mare sărbătoare.

Reprezentativa africană a fost întâmpinată la aeroport de prim-ministrul Abdelmalek Sellal, care a apreciat evoluţia naţionalei, dar şi l-a lăudat pe selecţionerul Vahid Halilhodzic. Fotbaliştii au făcut turul de onoare prin oraş cu un autocar decapotabil. Pe străzile oraşului Alger s-au adunat zeci de mii de suporteri, care şi-au aclamat favoriţii.

Naționala de fotbal a Algeriei a ajuns în optimile de finală după ce s-a clasat pe locul doi în Grupa H. Algerienii au pierdut în faţa Belgiei cu 1-2, au învins Coreea de Sud cu 4-2 şi au remizat cu Rusia, scor 1-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑