Craioveanu: ”Și acum am avut gol valabil, la fel ca în urmă cu trei ani, când ne-au furat cu reușita lui Costea!”



03 августа 2014

 

**VIDEO** Craioveanu: ”Și acum am avut gol valabil, la fel ca în urmă cu trei ani, când ne-au furat cu reușita lui Costea!”

Craioveanu crede că rezultatul a fost puțin exagerat și a pus eșecul oltenilor pe anumite detalii din timpul partidei. Deși a spus că nu dă vina pe arbitraj și că Steaua a fost mai bună, președintele de imagine din Bănie se gândește că altul ar fi putut fi scorul final dacă reușita lui Nuno Rocha era validată.

La finalul partidei din Ghencea, Gheorghe Craioveanu, președintele de imagine al Universității Craiova, a lăudat jocul Stelei, dar s-a și referit la faza din minutul 9, atunci când Pîrvulescu a scos o minge de pe linia porții, la șutul expediat de Nuno Rocha.

”A fost un rezultat un pic exagerat, ocazii de o parte și de alta, dar eu cred ca detaliile au decis meciul”, a spus Craioveanu.

Oficialul din Bănie a lăudat apoi jocul Stelei, dar a atenționat că echipa se află abia la început, mai ales că acum evoluează într-un sistem de joc complet diferit de cel de pe vremea lui Laurențiu Reghecampf.

”E un început de drum, de campionat, echipa nu este rulată, cu un nou antrenor, care încearcă un alt stil de joc. Ați văzut că joacă cu Stanciu si Sânmărtean doi mijlocași superofensivi acolo în linia de trei, lângă Prepeliță. Încearcă un joc mai plăcut ochiului, asta este senzașia, cu mai multă posesie. Per total, au meritat victioria, au fost mai buni”, a mai spus Craioveanu.

Chestionat dacă se poate compara Steaua cu o echipă spaniolă, din punct de vedere al fotbalului practicat, Craioveanu a replicat:

”E greu să spui dacă Steaua seamănă cu o echipă spaniolă, dar e clar că încearcă să joace altceva, cu joc rapid pe benzi, cu presing în careul advers, pare că încearcă altceva să vedem în funcție și de jucători, dar și de timp dacă va reuși.”

Gică Craioveanu a fost însă puțin trist după meciul din Ghencea, mai ales că în opinia sa la faza din minutul 9, CS Universitatea a avut un gol valabil.

”Acum trei ani ne-au furat la fel, cu un gol legal al lui Costea. Acum, a fost gol valabil. Au fost detalii care au marcat meciul. Dacă ai gol egal și nu ți-l dă, înseamnă că Steaua a fost ajutată, un pic, un pic. Real madrid și Barcelona pățesc la fel. La 1-1, altul era meciul. Nu vreau să acuz arbitrajul, nu vreau să acuz pe nimeni, să nu fiu înțeles greșit”, a completat Craioveanu.

Într-un final, Gică Craioveanu a comentat și cel mai recent transfer al celor de la CS Universitatea (DETALII AICI și VIDEO).

”Este un jucător cu foarte mare experiență, care aici a făcut un an senzațional, în locul în care nu era obișnuit să joace, sper să aducă acel plus de experiență și de calitate la nivel de echipă”, a conchis Craioveanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑