Radu Albot a fost eliminat în proba de dublu la turneul de Mare Şlem, US Open



03 сентября 2015

 

Aventura lui Radu Albot la ediţia din acest an a US Open s-a încheiat! Moldoveanul a fost eliminat şi din concursul de dublu, după ce în urmă cu două zile a părăsit, la fel din prima rundă, şi competiţia de simplu a turneului de la New York.

Albot a făcut pereche la ultimul turneul de Mare Şlem din 2015 cu sârbul Janko Tipsarevic. Perechea moldo-sârbă s-a duelat în primul tur cu uzbekul Denis Istomin, poziția a 112-a la dublu, şi cu bielorusul Aliaxandr Buri, locul 67 mondial.

Albot şi Tipsarevic au fost învinşi în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-3, după o oră şi 35 de minute de joc. Pentru accederea pe tabloul principal la US Open, în concursul de dublu, Radu Albot va încasa alături de Tipsarevic un cec în valoare de 14 mii 200 de dolari. În concursul de simplu, Albot a pierdut în prima rundă în faţa spaniolului David Ferrer, numărul 7 mondial.

Cea mai importantă performanţă din cariera celui mai bun tenismen moldovean la turneele de Mare Şlem rămâne astfel calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros din acest an, în competiţia de dublu.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑