Oltenii au ambiții de Europa. ”Locul ocupat ne motivează, dar mai este și o condiție la mijloc”



 

Oltenii au ambiții de Europa. ”Locul ocupat ne motivează, dar mai este și o condiție la mijloc”

Sorin Cîrțu spune că CS Universitatea Craiova poate reintra oricând în hora retrogradatelor, dar la fel de bine crede că elevii săi pot prinde un loc de Europa la finalul acestui campionat.

CS Universitatea Craiova se află pe locul 8 în campionat, după 13 runde, cu 19 puncte (DETALII AICI). Oltenii sunt la cinci puncte de locurile de Europa și la șase de primul loc retrogradabil, ocupat momentan de Ceahlăul.

”Da, vreau în cupele europene. Ne aflăm pe un loc 8 care ne motivează să tragem tare în continuare și să sperăm. Însă, vom știi mai bine ce avem de făcut după a doua etapă din retur.

De ce spun asta? Pentru că avem o serie de trei meciuri extrem de grele, ultima din tur și primele două din partea a doua. Vom evolua acasă cu CFR Cluj, apoi avem meci la Pandurii, după care vine Steaua.

Este foarte probabil ca după aceste trei partide să nu acumulăm niciun punct, și atunci să fie o situație delicată pentru noi. Tocmai de aceea, punctele de acum sunt foarte bune”, a spus Cîrțu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Cîrțu a vorbit apoi și despre problema stadionului și a profitat de situația de a vorbi la Digi Sport pentru a face un apel către oficialitățile locale.

”Nu știu de ce nu se poate face ceva cu reconstrucția asta și de ce suntem noi forțați să nu mai jucăm pe stadionul nostru. Nu suntem singurii din lume care își renovează arena. Uitați-vă la Udinese cum a jucat, sau la Hamburg, care a evoluat patru-cinci ani cu tribunele în construcție”, a conchis Cîrțu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑