Grigoraș, șansa lui Maftei. Fundașul a ajuns la 300 de meciuri în Liga I



03 декабря 2013

></p><p><strong>Vasile Maftei (32 de ani) și-a recâștigat postul de titular în garnitura celor de la CFR, odată cu venirea lui Grigoraș în Gruia, ipostază care l-a ajutat să bifeze și la capitolul statistică în Liga 1.</strong><br><br>Fundașul celor de la CFR Cluj Vasile Maftei a bifat șase prezențe în tricoul ardelenilor în actualul sezon al Ligii 1, toate ca titular. Fostul căpitan al Rapidului a revenit în echipă după ce Petre Grigoraș a devenit antrenor, șansă pe care a speculat-o cât a putut el mai bine.<br><br>Chiar dacă se pare că nu mai intră în grațiile conducerii <a href=(DETALII AICI), Maftei este folosit destul de mult de Grigoraș în garnitura de start. Fundașul a jucat și la Mediaș, în cel mai recent meci al celor de la CFR, pierdut în fața medieșenilor (0-2, VIDEO), ocazie ce i-a permis să înregistreze prezența cu numărul 300 în primul eșalon.

Maftei, care este cel de-al 135-lea fotbalist din istorie ce a atins această bornă - potrivit frf.ro -, a evoluat de 211 ori pentru Rapid, de 45 de ori pentru Unirea Urziceni şi de 44 de ori pentru CFR Cluj.

Alte date statistice ale etapei a 16-a din Liga 1

# Oţelul a primit golul 1050 în partida cu Viitorul, scor 3-4 (VIDEO).

# SC Vaslui a urcat pe locul 27 în clasamentul all-time, depăşind FC Timişoara.

# Jucătorii Mihai Roman (Săgeata Năvodari), William Amorim (Astra Giurgiu) şi Milos Buchta (Gaz Metan Mediaş) s-au aflat la meciul lor 50 pe prima scenă.

# Fotbaliştii Sipovic (Oţelul), Shamsin (VIDEO și DETALII AICI) (Pandurii Târgu Jiu), Fl. Nanu (ACS Poli Timişoara) şi Kovacs (Universitatea Cluj) au reuşit primele lor goluri în Liga I.

# Antrenorul Aurel Şunda a suferit a 50-a înfrângere în prima divizie, în partida pe care ACS Poli Timişoara a pierdut-o, pe teren propriu, scor 1-2, cu Astra Giurgiu. (VIDEO)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑