Împrumutat de Real Madrid, Casemiro a marcat pentru FC Porto cu cel mai puternic șut al sezonului



 

**VIDEO** Împrumutat de Real Madrid, Casemiro a marcat pentru FC Porto cu cel mai puternic șut al sezonului

Real Madrid riscă să-l piardă pe mijlocașul brazilian Casemiro (22 de ani), care a fost împrumutat la începutul sezonului în Portugalia, la FC Porto. Acolo, fotbalistul sud-american a devenit titular de bază și sâmbătă a marcat cel de-al doilea său gol stagional.

În partida cu Gil Vicente, Casemiro a fost autorul unei execuții de zile mari, care a atins viteza de 102 kilometri pe oră! Șutul său nu i-a lăsat nicio șansă portarului advers, iar FC Porto s-a impus în cele din urmă în deplasare cu 5-1. Au mai marcat Bruno Martins Indi, Yacine Brahimi, Oliver Torres și Jackson Martinez. În urma acestui rezultat, Porto a rămas pe locul 2 în clasament.

Golul din minutul 36 semnat de Casemiro i-ar putea convinge pe șefii lusitani să activeze clauza de transfer definitiv, cei de la Real Madrid urmând să primească 12 milioane de euro în schimbul său. Sezonul trecut, Casemiro a intrat în 26 de partide la Real, în toate competițiile.

Deși golul lui Casemiro din meciul cu Gil Vicente a fost momentul principal de atracție al serii, din tabăra lui FC Porto s-a remarcat și fundașul olandez Bruno Martins-Indi, care a marcat un gol deosebit, cu călcâiul, după o fază fixă ('55).

La Gil Vicente a fost integralist Manasse Enza-Yamissi, fost jucător la Petrolul. Gladstone (ex-Vaslui) a fost rezervă, tot la gazde.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑