Maratonul fotbalistic continuă în Marea Britanie! Echipele se pregătesc pentru Cupa Angliei



 

Maratonul fotbalistic continuă în Anglia! După ce echipele au jucat trei etape din Premier League în doar şase zile, acum formaţiile se pregătesc de partidele din Cupa Angliei.

În turul trei al competiţiei va avea loc reeditarea finalei de anul trecut dintre Arsenal şi Hull City.

În finala din 2014, "tunarii" s-au impus cu 3-2 şi au câştigat primul trofeu după o pauză de şapte ani. 

"Cred că am fost foarte concentraţi anul trecut și am ştiut că putem câştigat acest trofeu. Trebuie să fim atenţi în meciul de duminică, pentru că Hull City este un adversar dificil. Putem spune că este reeditarea finalei de anul trecut", a declarat antrenorul Arsenal, Arsene Wenger.

Într-un alt meci din Cupa Angliei, Manchester United se va duela cu formaţia Yeovil Town din a treia ligă engleză. Antrenorul "diavolilor", Louis Van Gaal a declarat că acestă competitie este importată pentru echipa sa pentru că evoluând în cupă e cel mai uşor de a câştiga un trofeu.

"Desigur este cea mai scurtă cale spre succes. Deci, suntem foarte interesaţi de acest turneu și cred că jucătorii mei, de asemenea", a menționat antrenorul Manchester United, Louis Van Gaal. 

Campioana Angliei, Manchester City va întâlni în această fază a competiţiei formaţia Sheffield Wednesday din a doua ligă valorică, iar Chelsea Lodra se va confrunta cu Watford, la fel din liga secundă a Angliei.

Meciurile din Cupa Angliei care se vor încheia la egalitate se vor rejuca.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑