Noi probleme pentru Ian Thorpe! Multiplul campion mondial şi olimpic la nataţie a fost spitalizat din nou



04 февраля 2014

 

Noi probleme pentru Ian Thorpe! Multiplu campion mondial şi olimpic la nataţie a fost spitalizat din nou, după ce a fost găsit dezorientat într-o maşină, din cauza antidepresivelor şi a unor medicamente luate pentru o problemă la umăr.

Australianul Ian Thorpe a ajuns din nou la spital la doar câteva zile după ce a fost spitalizat pentru o problemă la umăr.

Potrivit presei din Australia, poliţia a fost chemată în noapte de duminica spre luni într-o suburbie a oraşului Sydney, după ce un băiat de 14 ani a auzit un zgomot în grădina casei sale şi a ieşit să vadă ce se întâmplă. El a văzut un bărbat care încerca să intre în maşina familiei sale şi şi-a anunţat tatăl, iar acesta din urmă a sunat la poliţie. 

Managerul lui Ian Thorpe, James Erskine, a explicat că australianul credea că stă în maşina unui prieten şi nu era în stare de ebrietate.

Thorpe a fost transportat la spital pentru a i se evalua situaţia, după care a fost internat pentru a fi tratat împotriva depresiei. Familia care a chemat poliţia nu a depus plângere împotriva lui Ian Thorpe.

Presa australiană a scris că Thorpe a mai fost internat săptămâna trecută pentru dezalcoolizare, informaţie negată între timp de apropiaţii sportivului.

Ian Thorpe este unul dintre cei mai renumiţi sportivi din Australia, având în palmares cinci medalii de aur câştigate la Jocurile Olimpice.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑