Sânmărtean, între Vaslui, Steaua și două echipe din străinătate. „Rămâi la noi”, îi cer colegii



04 февраля 2014

 

**VIDEO** Sânmărtean, între Vaslui, Steaua și două echipe din străinătate. „Rămâi la noi”, îi cer colegii

Steliștii încearcă să-l aducă pe Sânmărtean în Ghencea, dar vasluienii speră să-l convingă să rămână până la vară. Asaltat de oferte, mijlocașul este așteptat să-și ajute echipe să-și atingă obiectivul: participarea în cupele europene. Însuși Laurențiu Reghecampf e încrezător că „feblețea lui Gigi Becali” va ajunge, până la urmă la Steaua.

Lucian Sânmărtean a intrat în ultimele şase luni de contract la Vaslui şi a fost asaltat de oferte: pe lângă Steaua, două echipe din Grecia şi Turcia îl doresc încă de acum pe mijlocașul în vârstă de 33 de ani. Moldovenii speră să-l convingă să rămână cel puțin până la vară, deși steliștii au anunțat că transferul s-ar putea realiza în zilele următoare.

„Sunt bucuros că a rămas, se antrenează foarte bine, e un jucător care face diferența, deci eu nu pot să fiu decât mulțumit că a rămas la echipă”, a declarat antrenorul moldovenilor Liviu Ciobotariu.

Părere împărtășită și de jucătorii lui FC Vaslui. „E un lucru bun că a rămas la noi. Sper să-i fie bine și, la sfârșitul campionatului, să fie toată lumea mulțumită”, a declarat și Liviu Antal.

Gigel Bucur, adversarul vasluienilor în meciul amical Kuban Krasnodar-FC Vaslui 0-0, îl laudă pe Sânmărtean, despre care spune că e motorul echipei moldave. „E foarte bun, le face tot jocul. El mereu a fost bun și e normal să fie curtat”, a spus atacantul.

Pe lângă Sânmărtean, moldovenii speră sa-l convingă pe Adrian Porumboiu să nu renunțe la finanțarea clubului.

„Avem nevoie de dânsul, sperăm să ne fie alături și pe mai departe”, spune Liviu Antal, completat de Nuno Viveiros: „E mult mai ușor dacă e aproape de noi, dar are prioritatea lui în viață. Noi vrem să fie lângă noi și sigur că ne va fi mai ușor să ajungem la obiectivul propus”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑