Preşedintele CIO despre principalele provocări a Jocurilor Olimpice de la Soci: Trebuie să ne conformăm tuturor măsurilor de securitate



04 февраля 2014

 

Nu doar sportivii sunt în pregătiri pentru Jocurile Olimpice de la Soci. Thomas Bach, preşedintele CIO, este în aşteptarea primei Olimpiade din mandatul său. Oficialul a ţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre principalele provocări a Jocurilor de iarnă din acest an.

Thomas Bach a anunţat că toate măsurile de securitate întreprinse la Soci trebuie să fie privite ca o necesitate şi nu ca un lucru care ar crea incomodităţi.

"Trebuie să ne conformăm tuturor măsurilor de securitate. În caz contrar ar trebui să ne conformam cerinţelor indicate de terorişti. Sunt convins că acesta este ultimul lucru pe care îl dorim. Orice organizator îşi propune ca un eveniment sportiv să se desfăşoare cât mai bine", a spus acesta.

Bach a vorbit şi despre infrastructura din Satul Olimpic. Potrivit preşedintelui CIO, trei la sută din cele 24 de mii de camere de locuit oferite ar avea mici probleme: "Mai există nişte lucruri care trebuie puse la punct. Am primit însă asigurări că aceste incomodităţi nu vor infulenţa confortul sportivilor".

Jocurile Olimpice de la Soci vor fi primele în mandatul lui Thomas Bach în calitate de preşedinte al Comitetului Internaţional Olimpic. Deschiderea oficială a Olimpiadei de iarnă va avea loc vineri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑