Mourinho, discurs savuros după victoria cu City: "Maseurul a vorbit cu băieţii înainte de meci, nu eu"



04 февраля 2014

Chelsea a egalat-o pe Manchester City în clasamentul din Premier League, după victoria obținută în meciul direct de luni seara, de pe Etihad Stdium (1-0 DETALII AICI). 

Cunoscut drept un strateg desăvârșit, portughezul a fost întrebat la conferința de presă ce le-a transmis jucătorilor săi înaintea meciului cu trupa care bifase numai victorii pe linie în campionat în fața propriilor suporteri. 

Răspunsul lui Mourinho a fost halucinant: el a declarat că nu a mai vorbit cu jucătorii săi decât la prânz în ziua jocului, iar mandatat cu mobilizarea lor înainte de meci a fost maseurul. 

"Nu am vorbit cu jucătorii. Billy, maseurul, a vorbit în faţa lor. Nu am înțeles nimic din ce spunea pentru că țipa atât de tare și vorbea în scoţiană. Serios vă spun. La sfârșit am auzit că băieţii îl aplaudau", a spus Jose Mourinho. 

Chiar dacă a învins una dintre contracandidatele la titlu și nu a cedat niciun meci cu granzii în acest sezon, managerul portughez consideră că Manchester City și Arsenal sunt favoritele la câștigarea trofeului din Premier League (DETALII AICI). 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑