Andrei Marc a fost prezentat la Dinamo! "E un club care se bate tot timpul pentru trofee"



 

**VIDEO** Andrei Marc a fost prezentat la Dinamo!

Dinamo a prezentat oficial al 11-lea jucător adus, în această perioadă, în "Ştefan cel Mare". Andrei Marc a semnat pe patru ani şi jumătate şi a preluat numărul 21, care reprezintă vârsta sa.

Fostul fundaş al Ceahlăului a rămas liber de contract după ce nemţenii nu i-au achitat drepturile salariale. Marc are o cotă de piaţă de 750.000 de euro şi a fost dorit şi de Steaua.

"Ma bucur că am ajuns la Dinamo, un club cu tradiţie în fotbalul românesc, un club care tot timpul se bate la trofee şi mă bucur că am făcut acest pas", a declarat Marc.

"În primul rând, sunt bucuros că a mai venit un jucător de calitate, un jucător tânăr, aşa cum spunea şi Danciu, care, la 21 de ani, are foarte multe prezenţe în Liga I", a recunoscut antrenorul Mihai Teja, care a fost completat şi de managerul sportiv, Ionel Dănciulescu: "În sfârşit, am reuşit să îl legitimăm pe Andrei, după mult timp. Am aşteptat, dar aşteptarea a dat roade".

Marc a bifat, în turul de campionat, 15 meciuri pentru Ceahlăul. Internaţionalul de tineret a adunat până acum 71 de prezenţe şi 3 goluri în Liga 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑