Basel - Valencia 3-0. Spaniolii au ratat incredibil în minutul 89, apoi au primit lovitura de grație



 

**VIDEO** Basel - Valencia 3-0. Spaniolii au ratat incredibil în minutul 89, apoi au primit lovitura de grație

Basel e cu un pas în cea de-a doua semifinală consecutiva de Europa League! Elvețienii s-au impus clar în primul meci din dubla cu Valencia, partidă disputată cu porțile închise.

După ce s-a opus tentativelor lui Stocker (15) și Diaz (17), Guaita nu a mai putut face nimic la șutul excelent al lui Delgado, din minutul 34. Goalkeeperul spaniol a scos din nou mingea din plasă peste patru minute. Același Delgado a transformat în gol centrarea venită de la Stocker.

În partea secundă, "liliecii" au căutat cu insistență să înscrie, dar fără succes. Prima ocazie a venit după doar cinci minute, când Paco Alcacer nu a reușit să împingă mingea în poarta lui Sommer. Nici chilianul Eduardo Vargas nu a fost mai precis: prima oară a trimis cu capul pe lângă, după care a fost blocat de fundașul argentinian Sauro.

Finalul a fost de foc. Portarul elvețienilor s-a opus și la sutul lui Seydou Keita, din minutul 89. Căpitanul lui Basel, Valentin Stocker, a stabilit scorul final, 3-0, în prelungiri, pe contraatac, cu o execuție care l-a surprins total pe Guaita. Returul de pe "Mestalla" este săptămâna viitoare, ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Basel (4-3-3): Sommer - P. Degen (46 F. Frei), Schar (72 Embolo), Sauro, Aliji - Xhaka, Serey Die, Diaz - D. Degen, Delgado (58 El Nenny), Stocker. Antrenor: M. Yakin

Valencia (4-4-2): Guaita - Joao Pereira, Senderos (25 Barragan), Mathieu, Juan Bernat - Feghouli, Keita, Dani Parejo, Cartabia (70 Piatti) - Vargas, Alcacer. Antrenor: Pizzi

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑