Simona Halep şi Horia Tecău, susţinuţi în SUA: "La Indian Wells şi la Miami parcă jucăm acasă"



 

**VIDEO** Simona Halep şi Horia Tecău, susţinuţi în SUA:

Simona Halep a avut o lună excelentă în Statele Unite. A câştigat turneul de la Indian Wells şi s-a oprit în semifinale la Miami, după un meci strâns cu liderul mondial, Serena Williams. Performanțele sale îi fac pe mulți să creadă că va cuceri în curând și un titlu de Grand Slam.

Prestaţiile excelente ale Simonei Halep din ultima perioadă primesc laude de peste tot. Chiar dacă a fost eliminată în semifinale la Miami de Serena Williams, Horia Tecău este impresionat de ce a reuşit să facă a treia jucătoare a lumii la turneele din Statele Unite şi îi prevede un an 2015 excelent.

“Și-a găsit o constanță pe care nu o avea în trecut. Și cred că se va bate pentru locul doi mondial și pentru un Grand Slam, în curând. Acel titlu de la Indian Wells cred că îi va da o mare încredere. Poate câștiga turnee de Grand Slam, a demonstrat-o din nou.”, a declarat Horia Tecău, la revenirea în România, după turneele de peste Ocean.

La Indian Wells şi la Miami, Halep s-a simţit ca acasă: zeci de români au venit la fiecare meci şi au susţinut-o frenetic pe sportiva noastră. Eliminat în sferturile turneului de dublu de la Miami, Tecău s-a simţit şi el excelent să vadă atâţia români în tribune.

“Practic, și la Indian Wells și la Miami, parcă jucăm acasă. Toate meciurile noastre, unde jucau români, parcă jucam acasă. Mai ales la Simona, la Simona era tribuna plină, veneau cu steaguri, a fost foarte frumos de văzut. Peste tot tribuna este aproape galbenă, când jucăm.”, a povestit Tecău experiența din Statele Unite.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑