Cristian Alvarez a salvat victoria cu o paradă de excepție, în prelungiri, contra echipei lui Piovaccari



 

**VIDEO** Cristian Alvarez a salvat victoria cu o paradă de excepție, în prelungiri, contra echipei lui Piovaccari

Revelația startului de sezon din Primera Division, echipa fostului stelist Federico Piovaccari, Eibar, a ajuns vineri seara la 11 partide consecutive fără victorie în campionat, răstimp în care a acumulat două puncte, din două egaluri. O remiză a fost aproape și contra lui Rayo, pe teren propriu, dar s-a opus în prelungiri portarul madrilenilor, Cristian Alvarez, cu o paradă de excepție.

Pe Estadio Ipurua, Mikel Arruabarrena a deschis scorul din penalty pentru Eibar, în minutul 35, după ce Piovaccari a fost faultat în careu de portarul Cristian Alvarez, dar Bueno a egalat după doar 5 minute, cu o lovitură de cap perfectă. Doar două minute mai târziu Manucho Goncalves a adus oaspeții în avantaj și practic a stabilit scorul final, 2-1 pentru Rayo.

Un succes salvat în minutul 90+2 de portarul Cristian Alvarez, care a intervenit incredibil la șutul spectaculos al lui Manu del Moral. Piovaccari a prelungit cu capul, Manu del Moral a reluat acrobatic, foarfecă laterală de la 10 metri, dar Alvarez a avut un reflex fabulos și a reușit să respingă în afara cadrului porții.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑