Steaua, sub presiune: n-a mai învins-o în deplasare pe Gaz Metan din 2009. ASA s-a apropiat la 4 puncte



 

Steaua, sub presiune: **n-a mai învins-o în deplasare pe Gaz Metan din 2009.** ASA s-a apropiat la 4 puncte

VIDEO Târgu Mureș - CSMS Iași 1-0. ASA Târgu Mureș a învins-o cu 1-0 pe CSMS Iași, iar ardelenii s-au apropiat din nou la 4 puncte de Steaua.

Roș-albaștrii vor fi sub presiune la Mediaș, însă oamenii lui Gâlcă mai au un motiv să aștepte cu emoții întâlnirea cu Gaz Metan, deși adversara ei de sâmbătă este doar pe locul 13, cu 24 de puncte.

Steaua nu a mai învins la Mediaș de mai bine de 5 ani, de pe vremea când echipa era antrenată de Cristiano Bergodi, iar în teren se aflau nume precum Sorin Ghionea, Petre Marin, Bănel Nicoliță, sau Pantelis Kapetanos.

În septembrie 2009, Steaua s-a impus cu 4-2 în fața celor de la Gaz Metan. Gazdele au revenit după ce roș-albaștrii au condus cu 1-0 (gol Stancu), prin reușitele semnate de Pîrvulescu și Bud, însă dubla lui Szekely și golul lui Nicoliță au adus Stelei cele trei puncte.

VIDEO Gaz Metan - Steaua 2-2. În ultimul meci direct de la Mediaș, cele două echipe au încheiat la egalitate, 2-2, după un alt joc spectaculos. Gaz Metan a avut un avantaj de două goluri, însă Lucian Filip a salvat-o pe Steaua lui Reghecampf, prin două goluri marcate pe final, în minutele 74 și 82.

4 meciuri fără înfrângere a adunat Gaz Metan în fața Stelei, la Mediaș (3 remize și o victorie)

Gaz Metan - Steaua este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑