Borussia Dortmund şi Bayern Munchen se vor duela în derby-ul etapei a 27-a din Campionatul Germaniei



foto: goal.com

Bundesliga revine după o pauză de două săptămâni cu derby-ul Germaniei. Borussia Dortmund se va duela rivala de moarte Bayern Munchen în etapa a 27-a. Bavarezii se confruntă cu probleme mari de lot, în timp ce Borussia va încerca să urce şi mai mult în clasament.

Campioana Germaniei a primit lovitură după lovitură în ultimele săptămâni. După accidentările lui Arjen Robben şi David Alaba, bavarezii nu vor putea miza în derby-ul cu Borussia nici pe Franck Ribery, care nu este refăcut complet.

"Franck Ribery este fotbalistul care poate fi decisiv în unele situaţii individuale. Poate decide soarta unui meci. Acum, că nu ne va putea ajuta, va trebui să pasăm mult mai mult decât de obicei şi să ne descurcăm fără el", a spus fundașul Bayern, Philip Lahm. 

"Pentru noi acest duel este meciul anului. În ultimii ani confruntările cu Borussia au fost pe muchie de cuţit. Aceste meciuri decideau soarta campioanei", a spus portarul Bayern, Manuel Neuer. 

În ultima etapă, Bayern a suferit abia a doua înfrângere din acest sezon. Echipa pregătită de Pep Guardiola a pierdut pe teren propriu duelul cu Borussia Monchengladbach, scor 0-2. De partea cealaltă, Borussia are parte de un sezon dificil. Elevii lui Jurgen Klopp au urcat pe locul zece în clasament după ce au fost timp de câteva etape pe ultima poziţie şi au fost eliminaţi din Liga Campionilor.

"Pentru noi acest duel este meciul anului. În ultimii ani confruntările cu Borussia au fost pe muchie de cuţit. Aceste meciuri decideau soarta campioanei", a spus antrenorul Borussia Dortmund, Jurgen Klopp.

Derby-ul Germaniei dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen se va disputa sâmbătă, de la ora 19 şi 30 de minute.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑