Accidentare gravă a lui Muniain! Atacantul a ieșit de pe teren în lacrimi, pe targă!



 

**VIDEO** Accidentare gravă a lui Muniain! Atacantul a ieșit de pe teren în lacrimi, pe targă!

UPDATE: Conform presei din Spania, se pare că accidentarea lui Iker Muniain nu este atât de gravă pe cât părea inițial. Atacantul basc nu a suferit ruptură de ligamente, ci doar o entorsă a genunchiului stâng. Așadar, jucătorul lui Bilbao nu va absenta șase luni de pe teren, ci mai puțin, între o lună și jumătate și două. Chiar și așa, sezonul în curs pare compromis pentru atacantul lui Athletic. 

 

Pierdere grea pentru Athletic Bilbao, după meciul cu Sevilla, din etapa a 29-a din La Liga. Atacantul Iker Muniain a fost accidentat grav, în minutul 40, după o intrare dură, deși involuntară, a lui Ever Banega, mijlocașul andaluzilor.

Iker Muniain a suferit o ruptură de ligamente ale genunchiului stâng și, schimonosit de durere, a cerut imediat schimbare. Timp de cinci minute medicii echipei basce l-au tratat pe teren, în spatele porții, pentru ca, înaintea pauzei, atacantul de 22 de ani să fie scos pe targă, cu ochii în lacrimi și cu piciorul stâng imobilizat.

Dacă primele impresii ale medicilor se adeveresc și după radiografie, Muniain va rata tot restul acestui sezon, deci implicit finala Cupei Regelui, cu FC Barcelona, de pe 30 mai, de la ora 21:00, meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Vezi mai jos accidentarea lui Iker Muniain: 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑