Cârțu, după victoria de la Galați: ”Sunt punctele lui ’Pufosu’! Au fost momente decisive”



 

**VIDEO** Cârțu, după victoria de la Galați: ”Sunt punctele lui ’Pufosu’! Au fost momente decisive”

VIDEO Otețul - CSU Craiova 0-1. Antrenorul craiovenilor, Sorin Cârțu, era extrem de fericit la finalul partidei de la Galați. Tehnicianul, în vârstă de 59 de ani, și-a îmbrățișat elevii în vestiar, dar a avut cuvinte de laudă în special pentru Cristian Bălgrădean.

”I-am spus lui Pufi că sunt punctele lui, punctele lui Pufosu. A fost impecabil, pentru că au fost momente decisive, care puteau schimba soarta partidei. A fost acea paradă la șutul lui Cernat, la scorul de 0-0, apoi și la 1-0 a mai avut tot așa o intervenție foarte bună. Avem și noi portar și se vede acest lucru”, a spus Cârțu.

Antrenorul oltenilor a recunoscut că echipa nu mai are emoții în privința retrogradării, dar și ce condiție trebuie îndeplinită pentru ca echipa să spere la un loc de Europa.

”La 42 de puncte ești super-sigur de salvare, dar nu puteam spune dinainte acest lucru. În momentul în care am fost aduși la echipă, acesta era obiectivul. Cât despre Europa, să vedem atunci când vom face 51 de puncte.

ASA Tg Mureș are deja 49 de puncte și 10 etape în față, mai este de jucat. Dar, vă spun, de la 51 de puncte te gândești la Europa”, a mai spus Cârțu.

Referitor la meciul din etapa viitoare, care se va disputa marți, la Craiova, contra celor de la U Cluj, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Cârțu a replicat:

”Cu U Cluj jucăm acasă și când jucăm acasă avem probleme din păcate. Am făcut trei meciuri nule, dar sper ca acum să spargem gheața.”

Într-un final, Sorin Cârțu a explicat și cand va reveni Costin Curelea în atacul juveților.

”Curelea, la partida cu Dinamo ne-am gândit să ne bazăm pe el, 20-25 de minute. Asta este estimarea noastră, pentru că vine după o pauză destul de lungă, după care încet-încet va juca mai mult ca să reintre total în circuit pentru că avem nevoie de el”, a conchis Cârțu.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑