Valencia - Eibar 3-1. Gazdele şi-au consolidat ultimul loc care duce în UCL



 

**VIDEO** Valencia - Eibar 3-1. Gazdele şi-au consolidat ultimul loc care duce în UCL

Valencia continuă drumul către UEFA Champions League - s-a impus cu 3-1 cu Eibar şi are 3 puncte avantaj faţă de Sevilla, ocupanta locului patru. Rodrigo de Paul a avut prima ocazie a serii pe Mestalla, cu un şut respins de Xabi Irureta.

Aflaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, bascii au răspuns prin Piovaccari - fostul stelist a trimis puţin pe lângă poartă. Primul gol a venit după centrarea lui Gaya şi lovitura de cap a argentinianului Otamendi, ajuns la patru reuşite în această stagiune.

De Paul a fost din nou periculos cu 10 minute înainte de pauză, însă Irureta i-a refuzat golul. Eibar putea egala cu un gol superb, însă şutul din corner al lui Manu Del Moral a fost parat de Diego Alves. De Paul nu a avut noroc nici la a treia încercare - a nimerit bara în minutul 55.

Dani Parejo a marcat pentru 2-0 la faza următoare. Gazdele au rezolvat definitiv partida cu 20 de minute înainte de final - Parejo a trimis în bară din lovitură liberă, iar Alcacer a impins balonul în poartă.

Eibar a redus din diferenţă prin Arruabarrena - decarul bascilor a devenit primul jucător care îl invinge pe Diego Alves pe Mestalla după mai bine de 670 de minute de invincibilitate. S-a terminat 3-1 pentru Valencia, care etapa viitoare arbitrează în lupta pentru titlu - joacă pe "Santiago Bernabeu", cu Real Madrid.

Valencia (4-3-3): Alves - Barragan, Mustafi, Otamendi, Gaya (Orban 60) - Parejo, Fuego (Negredo 78), Gomes - Feghouli, Alcacer, De Paul (Piatti 67)

Antrenor: S. Espirito

Eibar (4-2-3-1): Irureta - Boveda, Borja, Anibarro, Vila Rossello - Boateng, Garcia (Errasti 78) - Capa, Del Moral (Angel 68), Berjon - Piovaccari (Arruabarrena 46)

Antrenor: G. Garitano

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑