Bărboianu a comis penalty-ul din care Steaua a deschis scorul: "Nu am văzut faza, nu pot să mă pronunț"



 

**VIDEO** Bărboianu a comis penalty-ul din care Steaua a deschis scorul:

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3. Fundașul dinamovist Ștefan Bărboianu (27 de ani) a fost jucătorul care a greșit decisiv în apărarea alb-roșilor, iar echipa lui Flavius Stoican a suferit o nouă înfrângere în Liga 1. După ce l-a busculat în propriul careu pe Nicușor Stanciu, Bărboianu încă nu este convins că decizia lui Cristi Balaj a fost una corectă.

Va trebui să privească reluările de la Digi Sport pentru a se lămuri asupra fazei, după cum a mărturisit: "Nu am văzut fazele, nu pot să mă pronunț în acest moment. Pot să spun că a fost un duel între mine și adversar, însă până nu văd și eu reluarea nu pot să spun ceva", a declarat Bărboianu după meci.

Acesta a descris și sentimentele pe care le trăiește după un nou derby pierdut: "Dezamăgirea e foarte mare, prima repriză a fost echilibrată. A fost un meci frumos, pe contre. Păcat că s-a decis după loviturile de la 11 metri. E un moment greu, deocamdată simt tensiunea meciului și vreau să vorbesc mai puțin. Antrenorul ne-a spus că e păcat că am avut ocazii și nu le-am fructificat. În asemenea meciuri mai ai nevoie și de noroc".

Despre episodul în care Arlauskis s-a refugiat la vestiare din cauza petardelor aruncate din peluza dinamovistă, Bărboianu a comentat: "Și mie mi-au dat fanii Stelei o petardă în meciul tur și n-am mai fugit". În fine, întrebat ce lucruri pozitive ar trebui să remarce fanii dinamoviști la echipa favorită, Bărboianu a enumerat: "Atitudine, dăruire, dorință".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑