Radu Albot a câștigat proba de dublu din cadrul turneului ATP de la Istanbul



 

Performanță incredibilă pentru tenisul moldovenesc! Radu Albot a câștigat primul turneu ATP din carieră. Tenismanul moldovean, în pereche cu sârbul Dusan Lajovic, s-au impus în finala de dublu de la Istanbul în fața favoriților principali ai turneului, Robert Lindstedt și Jurgen Melzer Albot și Lajovic au învins perechea austro-suedeză în două seturi, cu scorul de 6-4 7-6 într-un meci care a durat o oră și 22 de minute.

În urma succesului din Turcia, cei doi tenismeni au primit un cec în valoare de 24 de mii 280 de euro și câte 250 de puncte în clasament ATP la dublu. Albot și Lajovic au reușit să învingă adversari redutabili în finala de la Istanbul.

Suedezul Lindstedt a câştigat turneul de Mare Şlem de la Melbourne, în 2014, în proba de dublu, în timp ce Melzer s-a impus la dublu la Wimbledon, în 2010, şi US Open, în 2011. În proba de simplu a turneului ATP de la Istanbul s-a impus legendarul Roger Federer, care a fost principalul favorit al competiției. Elvețianul l-a învins în finală pe Pablo Cuevas cu 6-3 7-6.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑