Di Natale l-a depăşit pe Roberto Baggio în topul marcatorilor din Serie A cu o super-execuţie



 

**VIDEO** Di Natale l-a depăşit pe Roberto Baggio în topul marcatorilor din Serie A cu o super-execuţie

Antonio Di Natale a câştigat duelul golgheterilor veterani cu Luca Toni şi a urcat pe locul 6 în topul marcatorilor all-time din Serie A, după ce Udinese s-a impus cu 1-0 pe terenul Veronei, în etapa a 34-a a campionatului italian.

Atacantul de 37 de ani a înscris unicul gol al partidei de pe Bentegodi, pe care gazdele au încheiat-o cu doi jucători eliminaţi, în minutul 62, când l-a învins pe Benussi cu o execuţie superbă - reluare cu călcâiul din 6 metri, după o centrare excelentă a lui Widmer.

Prin golul cu Verona, al 13-lea din acest sezon, Di Natale a ajuns la 206 reuşite în carieră în Serie A, cu una mai mult decât Roberto Baggio, şi a urcat pe locul 6 în topul golgheterilor all-time din Italia.

></p><p>Căpitanul friulanilor mai are nevoie de 11 goluri pentru a urca pe locul 4 al acestui clasament, ocupat, la egalitate de doi jucători legendari, Giuseppe Meazza şi Jose Altafini.</p><p>Di Natale are însă şanse mici să urce pe podium, pe locul 3 al ierarhiei aflându-se suedezul Gunnar Nordahl, cu 225 de goluri.</p><p>Atacantul lui Udinese este al doilea cel mai bun marcator din Serie A aflat încă în activitate, după <strong>Francesco Totti</strong>, care a înscris de 241 de ori.</p><p>1. Silvio Piola - 274 goluri<br>2. Francesco Totti - 241 goluri <br>3. Gunnar Nordahl - 225 goluri<br>4. Giuseppe Meazza, Jose Altafini - 216 goluri<br>6. Antonio Di Natale - 206 goluri<br>7. Roberto Baggio - 205 goluri<br>8. Kurt Hamrin - 190 goluri<br>9. Giuseppe Signori, Alessandro Del Piero - 188 goluri</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑