Alexandru Gatcan si Rostov lupta pentru ramanerea in primul esalon al fotbalului rus: au batut cu 1-0 in meciul tur



 width=
Rostov, echipa mijlocasului nationalei Moldovei, Alexandru Gatcan, nu vrea sa paraseasca prima Liga din Rusia. Rostov a batut-o aseara in deplasare, in primul meci al barajului, cu 1 la 0 pe formatia Tosno. Totusi calificarea inca se joaca, returul de foc va avea loc duminica.


Dupa ce a incheiat sezonul trecut pe locul 3 in liga secunda, in spatele celor de la Kralia Sovetov Samara si Anji Mahacikala - care au promovat, formatia Tosno ataca si ea calificarea in prima liga ruseasca. Pentru asta insa trebuie sa treaca de formatia Fc Rostov. Aseara in primul meci al barajului Tosno a clacat totusi. Cu moldoveanul Alexandru Gatcan in teren, Rostov a scos o victorie la limita si si-a simplificat obiectivul in retur. Rostov s-a impus cu 1 la 0, gratie unui gol inscris pe final. Eroul partidei a fost Alexandr Buharov care a marcat golul victoriei in minutul 88.

O victorie asemanatoare a reusit ieri si formatia Ural, care s-a impus la fel cu 1 la 0, in celalalt duel din baraj. Ural a invins-o pe Tomi Tomsk, gratie reusitei din minutul 83 a lui Alexander Stavpets. 

Echipele calificate se vor decide duminica, dupa meciurile retur ale barajului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: rostov, alexandru gatcan,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑