Federer, la a noua finală de Wimbledon! A trecut cu 6-4, 6-4, 6-4 de Raonic. Îl așteaptă Djokovic



 

**VIDEO** Federer, la a noua finală de Wimbledon! A trecut cu 6-4, 6-4, 6-4 de Raonic. Îl așteaptă Djokovic

Roger Federer (favorit 4) este pentru a noua oară în ultimul act la Wimbledon, după victoria în faţa unei alte revelaţii a turnelui, Milos Raonic. A fost 6-4, 6-4, 6-4 pentru sportivul elvețian.

Semifinala, prima pentru canadian la un turneu de Grand Slam, a început într-un mod mai puţin obişnuit. La chiar prima minge, Raonic a surprins pe toată lumea cu un challenge!

Raonic, favorit 8 la Londra, nu a avut câştig de cauză, iar Federer a reuşit break-ul. Elveţianul şi-a păstrat calmul în continuare şi şi-a adjudecat setul cu 6-4, grație unui serviciu ireproșabil.

Celelalte două seturi au avut un scenariu identic. Fostul lider mondial a reuşit break-ul de fiecare dată la 4 şi are şansa de a-şi adjudeca al optulea titlu pe iarba londoneză, record absolut al turneului.

"Cred că astăzi, în special, a trebuit să fiu foarte atent la serviciu şi ştiam că vor fi puţine şanse la primire. Sunt foarte fericit, arăt foarte concentrat, dar sunt extrem de bucuros să fiu într-o nouă finală", a declarat la final Roger Federer.

Federer a încheiat partida cu 6 ași, în vreme ce Raonic a expediat 17, dar canadianul a făcut patru duble greșeli, în vreme ce Federer doar una. Ambii au fructificat în proporție 80% punctele jucate cu primul serviciu, dar elvețianul a fost mai precis și nu a oferit decât o singură șansă de break, neconcretizată. Fostul lider mondial a câștigat 3 din 7 mingi de break în fața unui serviciu letal, recunoscut în circuit.

În finala de duminică, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport, Roger Federer se va întâlni cu Novak Djokovic, care a trecut în patru seturi de bulgarul Grigor Dimitrov (DETALII & VIDEO). În întâlnirile directe, Federer conduce cu 18-16. În 2012, cei doi s-au duelat la Wimbledon, iar Federer a avut câștig de cauză, în patru seturi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑