Navas, liderul paradelor în Spania, în sezonul trecut. Cele mai frumoase 5 intervenții ale noului  "galactic"



04 августа 2014

 

Navas, liderul paradelor în Spania, în sezonul trecut. **VIDEO** Cele mai frumoase 5 intervenții ale noului  

Costaricanul Keylor Navas a făcut un Mondial mare și și-a anunțat prestația de senzație încă din precedentul sezon de La Liga, când, ca portar la Levante, a avut cele mai multe parade din întregul campionat.

În sezonul trecut, Navas a fost pe locul al doilea în topul celor mai buni portari din La Liga, după Thibaut Courtois, care a pus umărul din plin la titlul câștigat de Atletico Madrid. Noul portar al Realului (DETALII AICI) a avut, însă, un atu în fața belgianului care în această vară a revenit la Chelsea: a reușit 163 de parade, fiind cel mai prolific portar din Spania, din acest punct de vedere.

Cele mai multe intervenții le-a avut la un meci pierdut cu 0-3 în fața lui Real Madrid (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), când "albii" încă mai luptau pentru titlu. Atunci a limitat proporțiile scorului, în condițiile în care Levante a jucat în inferioritate numerică timp de aproape o jumătate de oră.

A fost aproape și să îi pună o piedică decisivă lui Atletico Madrid. Pe final de sezon, viitoarea campioană a pierdut cu 0-2 pe terenul lui Levante. Navas a avut două parade de zile mari, prima dată în fața lui Raul Garcia, apoi la un șut puternic al lui Alderweireld (VIDEO și DETALII AICI).

Noul sezon din LA LIGA se vede ÎN DIRECT la Digi Sport, digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑