Falcao rămâne la Monaco: "Nu știu nimic despre Real!" Golul cu Arsenal



04 августа 2014

 

Radamel Falcao a revenit la finalul săptămânii trecute pe teren, după mai bine de jumătate de an petrecut departe de competiții.

Atacantul columbian a jucat sâmbătă împotriva Valenciei (2-2 VIDEO AICI), iar apoi duminică a învins-o de unul singur pe Arsenal (0-1 REZUMATUL MECIULUI AICI).

Monegascii s-au impus cu 1-0 pe Emirates, iar singurul gol al partidei a fost înscris chiar de Falcao. Aceasta a fost prima reușită a sud-americanului de la revenirea pe gazon, în urma rupturii de ligamente din luna ianuarie.

Intens speculata trecere a sa la Real Madrid, se pare că nu va avea loc în această perioadă de transferuri. Cel puțin asta dă de înțeles și fotbalistul: 

"Nu știu absolut nimic despre o plecare a mea la Real. Acum mă gândesc doar la Monaco. Voi trage tare în continuare să revin la 100% din capacitate și pentru ca antrenorul să poată conta la fiecare meci pe mine.", a spus Radamel Falcao. 

După ce l-au pierdut pe James Rodriguez, atât patronul Dmitry Rybolovlev, cât și antrenorul Leonardo Jardim, au declarat la unison că Falcao este intransferabil.  

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑