Fatai a primit buletinul de România din partea Digi Sport. "Sper să am noroc!"



04 августа 2014

 

Kehinde Fatai s-a pus pe învăţat. În viitorul apropiat va susţine interviul pentru obţinerea cetăţeniei române şi trebuie să răspundă la întrebări legate de istorie şi geografie.

Digi Sport i-a oferit atacantului Astrei primul buletin de România şi l-a suspus unui test, pe care nigerianul l-a trecut cu brio.

Dacă va deveni cetăţean român, Victor Piţurcă are de gând să-l cheme la echipa naţională.

În dialogul cu reporterul Digi Sport, Fatai a știut când este ziua națională a României, ce s-a întâmplat pe 1 Decembrie 1918, cine a fost Mihai Eminescu sau în ce județe sunt orașele Timișoara și Craiova. 

"Din partea Digi Sport ai primit buletinul României. Să sperăm că-l vei obţine pentru că meriţi cetăţenia română.", a fost verdictul reporterului Digi Sport, Elsion Vaso. 

></p><p>Născut pe 19 februarie 1990, Fatai a ajuns în România în 2007. După ce a trecut pe la echipele de juniori și seniori de la Farul Constanța, el a ajuns în 2010 la Astra, unde a avut evoluții foarte bune.</p><p>Fatai a înscris deja 6 goluri în acest sezon, dintre care 3 în meciul din Europa League, cu <strong>Slovan Liberec</strong> (3-0 <a href=VIDEO AICI).

Pe Fatai îl veți putea vedea ÎN DIRECT și în manșa a doua din turul III preliminar UEL. Partida Liberec - Astra va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, joi, 7 august, de la ora 19:00. Fazele VIDEO vor putea fi văzute pe site-ul digisport.ro și pe telefonul mobil, pe adresa m.digisport.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑