Chievo - Verona 1-1. Rezultatul în Derby della Scala s-a decis în ultimele 20 de minute



04 октября 2015

 

**VIDEO** Chievo - Verona 1-1. Rezultatul în Derby della Scala s-a decis în ultimele 20 de minute

Chievo Verona şi Hellas Verona au terminat la egalitate, scor 1-1, în Derby della Scala, iar echipa lui Andrea Mandorlini rămâne singura echipă din Serie A TIM fără victorie în acest sezon.

Aflată cu 12 poziții mai sus în clasament, Chievo a avut mai mult inițiațiva, iar Rafael s-a întrebuințat serios la șuturile trimise de la distanță de Rigoni și Birsa.

Verona a deschis însă scorul împotriva cursului jocului, cu 20 de minute înainte de final. Aflat într-o poziție clară de offside, Pisano a reluat cu capul din apropiere, după o lovitură liberă.

Echipa lui Mandorlini a făcut pasul în spate, iar Castro a restabilit egalitatea tot cu o lovitură de cap, în minutul 83, în urma unei centrări perfecte trimise de de Gobbi.

Chievo a forțat victoria, dar același Castro a trimis pe lângă poartă din poziție ideală, în timp ce Verona putea obține primul succes din actuala ediţie de campionat, dar, în ultimul minut, Bizzari a scos de sub transversală o minge deviată.

Chievo: Bizzarri - Frey, Gamberini (Cacciatore 70), Cesar, Gobbi - Castro, Rigoni, Hetemaj (Inglese 83) - Birsa (Pepe 54) - Meggiorini, Paloschi

Antrenor: R. Maran

Verona: Rafael - Pisano, Moras, Helander, Souprayen - Greco, Viviani, Hallfredsson - Sala (Bianchetti 80), J. Gomez (Matuzalem 85), Jankovic (Siligardi 80)

Antrenor: A. Mandorlini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑