Nice - Nantes 1-2. "Canarii" au câștigat după o lună meciul oprit din cauza ploii



 

**VIDEO** Nice - Nantes 1-2.

Nantes a reuşit prima sa victorie pe terenul lui Nice din 1997 încoace, într-o partidă din care s-a jucat doar o repriză, în urmă cu o lună. Atunci, se marcaseră nu mai puţin de 4 goluri, dar meciul a fost întrerupt din cauza ploii la scorul de 2-2, iar rezultatul anulat.

Debutantul de doar 18 ani al lui Nantes, Alexis Alegue, a deschis scorul după doar 11 minute din centrarea lui Iloki (11). După un assist, Iloki putea să-şi treacă numele şi pe lista marcatorilor, dar s-a opus Hassen (31). La cealaltă poartă, şi Riou a intervenit foarte bine, în faţa lui Mendy (35). Nice a revenit în joc la o lovitură liberă, cu 3 minute înainte de pauză: Ben Arfa a centrat, Bodmer a deviat pe spate, iar Genevois a finalizat (42).

În partea a doua, Alegue a ratat şansa de a face dubla (55), dar Nantes avea să se impună până la urmă graţie primului gol marcat în Ligue 1 de islandezul Sigthorsson (70). În urma acestui rezultat, Nantes face un salt de 3 locuri în clasament şi urcă pe 7, chiar în locul lui Nice.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑