Busquets nu va evolua cu Rayo Vallecano şi poate rata şi El Clasico



 

**VIDEO** Busquets nu va evolua cu Rayo Vallecano şi poate rata şi El Clasico

VIDEO Villarreal - FC Barcelona 1-3. Sergio Busquets a fost cel mai ghinionist fotbalist prezent miercuri seară pe ”El Madrigal”. Mijlocașul catalanilor a fost accidentat grav de Tomas Pina și n-a mai putut continua partida.

După ce a scăpat de teama de a ajunge la spital, Busquets se roagă acum ca perioada în care va fi indisponibil să fie cât mai scurtă. Deocamdată nu se știe cu exactitate ce a pățit catalanul la gleznă.

Busquets a fost prins cu întârziere de Pina, cel care i-a pasat lui Cheryshev la faza golului marcat de Jonathan dos Santos. După ce a fost scos cu targa de pe teren, staff-ul medical al grupării blaugrana a spus că sunt afectate ligamentele gleznei drepte.

Testele efectuate joi de dimineață au confirmat că internaționalul spaniol va lipsi o perioadă bună de pe gazon și că astfel poate rata returul cu Manchester City din optimile UEFA Champions League, precum și marele meci cu Real Madrid, programat duminică 22 martie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Oficial se știe doar că Busquets nu va fi inclus în lotul pentru meciul cu Rayo Vallecano, care se va juca duminică, 8 martie, de la ora 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

”Jucătorul va fi monitorizat cu atenție zilele viitoare”, este o declarație a celor din staff-ul medical al Barcelonei.

Pina, cel care l-a faultat pe Busquets, a fost până la urmă eliminat în meciul cu Barcelona, după un fault comis asupra lui Neymar.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑