Dinu Gheorghe: ”Nu este normal ca TAS să stabilească în fiecare an clasamentul în Liga 1”



 

**VIDEO** Dinu Gheorghe: ”Nu este normal ca TAS să stabilească în fiecare an clasamentul în Liga 1”

Președintele celor de la Astra Giurgiu trage un semnal de alarmă în privința punerii în aplicare a regulamentului și spune că nu este normal ca ierarhia din Liga 1 să fie stabilită la TAS.

Dinu Gheorghe, președintele celor de la Astra Giurgiu, a spus, invitat fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, că cei care conduc fotbalul românesc trebuia să stabilească exact care sunt criteriile pe baza cărora se vor acorda licențierile pentru sezonul următor.

”Licențierea trebuie să fie clară. Cineva să spună care este regula după care se va juca la vară. Este o problemă care trebuie rezolvată. Regulamentul trebuie citit, interpretat foarte bine de specialiști și spus clar care este situția.

Așa în fiecare an să ne spune cei de la TAS cine să joace în Liga 1 sau să ne facă clasamentul nu mi se pare un lucru normal.

O să începem campionatul cu 18 echipe și după două etape ne pomenim că două dispar și apar alte două echipe”, a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Oficialul ”astralilor” și-a continuat tirada și a spus că la Liga 2 sistemuul cu play-off este unul dezastruos.

”Sistemul cu play-off la Liga 2 este falimentar. Sunt șase echipe care vor juca pentru accederea în Liga 1, dar, în Seria 1 doar trei echipe și-au depus dosarul: Rapid, FC Clinceni și CSMS Iași. Este un sistem care nu se pliază pe două serii. Poate ar fi fost mai bine să existe o singură serie cu 18 echipe”, a conchis Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑