Steaua ține de talente. Vâlceanu, Grădinaru și Aldea, clauze de reziliere de 20 de milioane de euro!



 

Steaua ține de talente. Vâlceanu, Grădinaru și Aldea, **clauze de reziliere de 20 de milioane de euro!**

Oficialii Stelei le-au mărit contractele lui Vâlceanu, Grădinaru și Aldea, dar și-au luat și măsuri ca aceștia să nu plece oricum din Ghencea.

Steaua se pregătește pentru cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv și al 25-lea din istoria clubului, dar pune la punct și detaliile pentru ca lotul roș-albaștrilor să nu-și piardă jucătorii de perspectivă.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul trupei din Ghencea, este mulțumit de randamentul pe care-l dau puștii din lot, astfel că și-a luat măsuri ca aceștia să nu plece așa ușor de la Steaua.

Astfel, după ce Vâlceanu a semnat un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan Reghecampf, Gazeta susține că și Răzvan Grădinaru și Alexandru Aldea vor semna contracte de reprezentare cu soția antrenorului. Cei trei tineri au primit și măriri salariale și vor încasa lunar câte 3.000 de euro pentru următorii cinci ani, adică perioada valabilă a noilor angajamente.

În plus, în noile contracte ale lui Vâlceanu (FOTO), Aldea și Grădinaru vor fi stipulate și clauze de reziliere în valoare de 20 de milioane de euro.

Și Nicușor Stanciu are o clauză tot de 20 de milioane de euro, în timp ce Gabi Iancu poate pleca de la Steaua doar contra sumei de 25 de milioane de euro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑