Dumitru Dragomir și-a ales preferata pentru titlu: "Steaua merită o lecţie! Se face dreptate dacă ia ASA"



 

**VIDEO** Dumitru Dragomir și-a ales preferata pentru titlu:

Dumitru Dragomir surprinde, pe acest final de sezon: le ţine pumnii celor de la Târgu Mureş în lupta la titlu. 

Pentru fostul președinte al Ligii, roș-albaștrii nu au un lot cu jucători demni de o campioană, cu excepția lui Stanciu, Tănase, Arlauskis, Varela, Adi Popa și Prepeliță.

"Steaua merită o lecţie. Se face dreptate dacă ia ASA campionatul", spune fostul președinte al LPF, care în anii trecuți era susținătorul echipei patronate de Gigi Becali, indiferent de relația sa cu acesta.

"Steaua a mai rămas cu 4 jucători. În afară de portar, de Varela, de Popa, de Prepeliță și Chipciu, hai și Tănase un pic, joci cu jumăte de echipă. Din ce a rămas, ar lua Mediașul vreunul, de exemplu? N-ar lua, echipă de pluton Steaua... A, și Stanciu e jucător bun.", a spus Dumitru Dragomir.

"Ar fi o dreptate pentru fotbal, nu o nedreptate, o dreptate dacă ia Tg. Mureș campionatul ar fi un campionat care și-a atins țelul.", a adăugat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Lideri în clasament cu patru etape înainte de final, mureșenii au atuurile lor în lupta la titlu.

"Nu știu de ce lumea așteaptă să clacăm. Suntem jucători care am obținut multe trofee și nu cred că vreun jucător simte vreun fel de presiune în acest moment.", susține Ianis Zicu.

"Noi suntem în aceeași situație în care trebuie doar să vedem culoarul bine și să nu greșim. Acesta a fost și mesajul de la ultimul joc și am câștigat fără drept de apel.", a spus și președintele Narcis Răducan.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑