Kvitova și Bouchard luptă pentru trofeu la Wimbledon (16:00, Digi Sport 1). Pronosticul lui Halep



 

**VIDEO** Kvitova și Bouchard luptă pentru trofeu la Wimbledon (16:00, Digi Sport 1). Pronosticul lui Halep

Petra Kvitova şi Eugenie Bouchard se vor lupta pentru trofeul de la Wimbledon. Kvitova s-a impus şi în finala din 2011, când avea doar 21 de ani. Adversara ei de astăzi abia a împlinit 20.

Petra Kvitova a declarat: "Nu ştiu dacă eram prea tânără când am câştigat primul meu Grand Slam, dar cu siguranţă m-am bucurat. Ştiu că după ce câştigi primul Grand Slam, dacă eşti prea tânăr, trebuie să aştepţi până îl câştigi pe următorul şi sper că timpul meu a sosit".

Pentru Eugenie Bouchard, finala de la Wimbledon este prima de Grand Slam a carierei. Jucătoarea care a învins-o pe Simona Halep în semifinale nu are emoţii înaintea confruntării cu Kvitova. Canadianca a declarat: "Ştiu că este o jucătoare foarte bună (n.r. Kvitova) şi cred că mă aşteaptă cel mai greu meci de la Wimbledon. Va fi o ocazie mare, este o situaţie nouă pentru mine. Voi intra pe teren şi voi încerca să profit de şansele mele. Ştiu că mă aflu într-o situaţie dificilă, dar despre asta e vorba în finalele de Grand Slam, aşa că abia aştept jocul!".

Finala dintre Petra Kvitova şi Eugenie Bouchard va fi transmisă în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 16:00. Simona Halep a dat un pronostic pentru ultimul act: "Eu cred că va câștiga Kvitova, pentru că are experienţă. A mai câştigat o dată acolo şi ştie cum să gestioneze emoţiile. Dar şi Bouchard are şansa ei!".


PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑